Bondens Egen Marknad

Vi finns på Bondens Egen Marknad i Kristianstad och i Malmö. I Kristianstad kommer Bondens Marknad att hållas på stora torg!

Läs mer på Bondens Egen Marknad.

Smaktorget i Åhus
Denna trevliga smakmarknad hålls varje andra lördagen i månaden. Mer information: Smaktorget i Åhus

Bondens Skyltfönster
Bondens  Skyltfönster är en förening med syfte att inspirera till en hållbar livsstil. Detta gör vi genom försäljning av ekologiska matvaror och kurser i matlagning. Marcellos Farm är en av initiativtagarna.

Bondens Skyltfönster står på Lilla Torg i Kristianstad varje fredag mellan 10-17. Då har de massor med Marcellos Farms Grönsaker med sig.

www.bondensskyltfonster.se

Återförsäljare
Ajje Ljungberg, www.mollanseko.se, säljer våra säsongsgrönsaker lördagar på Möllevångstorget i Malmö och levererar också direkt hem i Malmö och Lund på fredagar. Besök hans websida http://mollanseko.se eller skicka honom ett email, då tar han kontakt med dig: ajje@mollanseko.se.

Morot & Annat är en ekologisk livsmedelsbutik i Malmö som säljer våra grönsaker.

Butik 118 I Rinkaby

Ekolinjen

Fredholms deli, Naturum och Björkhem

De flesta av våra grönsaker finner du i din Coop eller Ica affär, men tyvärr inte året runt. Ibland finns vårt namn “Marcello´s Farm” på förpackningen men ofta har supermarknader angett sina egna namn och då kan du inte se att det handlar om våra grönsaker.